bso - De Spelende Kinderopvang Tilburg

Buitenschoolse opvang

De Buitenschoolse opvang Tilburg

De buitenschoolse opvang Tilburg (BSO) bestaat uit voorschoolse opvang (VSO) en naschoolse opvang (NSO) en is er voor Tilburgse kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar.

Programma voorschoolse opvang

Rustig de dag opstarten

Tijdens de VSO is er ruimte voor rustige activiteiten, zoals een (klein) spelletje of een boekje lezen. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met de juiste dosis energie en houding aan de schooldag beginnen.

Naar school brengen

Wij zorgen ervoor dat kinderen op tijd op school aanwezig zijn. We gaan gezellig te voet óf met een van onze vervoersmiddelen.

Programma naschoolse opvang

Van School ophalen

Wij zorgen ervoor dat kinderen op tijd van school opgehaald worden. We gaan gezellig te voet óf met een van onze vervoersmiddelen.

Activiteiten

Kinderen die naar de NSO komen variëren in leeftijd van 4 jaar t/m 12 jaar. Het is dan ook logisch dat zij verschillende interesses hebben. Wij houden daar rekening mee. De NSO biedt iedere dag een leuk en gevarieerd activiteitenaanbod. Kinderen hebben hierin de vrije keus. Uiteraard zijn er wel groepsregels waaraan ze zich moeten houden.

Vrij spelen

Kinderen krijgen de vrijheid om vrij te spelen. We proberen zoveel mogelijk variatie aan te brengen in het spel en de speelsituaties.

Naar buiten

We proberen iedere dag naar buiten te gaan, met alle kinderen.

DÉ kinderopvang VAN TILBURG

De spelende Kinderopvang is de kinderopvang van Tilburg. Met maar liefst zes vestigingen verspreid door de stad, is er altijd opvang bij u in de buurt. Naast buitenschoolse opvang bieden wij ook dagopvang en peuteropvang en op meerdere locaties een BSO in de vakantie zodat alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar vertrouwd naar een van onze kinderdagverblijven kunnen. 

Bent u benieuwd naar onze locaties? Plan gemakkelijk een rondleiding op een locatie naar keuze! Of schrijf uw kind direct online in. Liever eerst nog wat extra informatie? Bekijk hieronder de tarieven en/of de openingstijden. U kunt ook te allen tijde contact opnemen voor vragen. We staan u graag te woord!

BSO TILBURG VOOR IEDER KIND DAT NAAR SCHOOL GAAT

De Spelende Kinderopvang Tilburg biedt verschillende soorten opvang aan, zoals dagopvang en peuteropvang, maar ook meerdere BSO’s waar kinderen zich voor- en na de basisschool heerlijk kunnen uitleven. 

Onze locaties staan bekend om de gezellige sfeer en het gebruik van creatieve activiteiten om de kinderen te stimuleren en te groeien. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen bij ons achterlaten, wetende dat ze in goede handen zijn. 

Onze BSO’s zijn er voor ieder kind dat naar de basisschool gaat, ongeacht hun interesses of achtergrond. Kom gerust eens langs en ontdek wat onze BSO’s te bieden hebben voor jouw kind!

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar geopend op de volgende dagen (m.u.v. nationale feestdagen). Kinderen zijn dus ook tijdens vakantieperiodes en studiedagen welkom.

Buitenschoolse opvang
Ma t/m vr7.00 – 19.00
Za/zoGesloten