bso - De Spelende Kinderopvang Tilburg

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) bestaat uit voorschoolse opvang (VSO) en naschoolse opvang (NSO) en is er voor Tilburgse kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar.

Programma voorschoolse opvang

Rustig de dag opstarten
Tijdens de VSO is er ruimte voor rustige activiteiten, zoals een (klein) spelletje of een boekje lezen. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met de juiste dosis energie en houding aan de schooldag beginnen.

Naar school brengen
Wij zorgen ervoor dat kinderen op tijd op school aanwezig zijn. We gaan gezellig te voet óf met een van onze vervoersmiddelen.

Programma naschoolse opvang

Van school ophalen
Wij zorgen ervoor dat kinderen op tijd van school opgehaald worden. We gaan gezellig te voet óf met een van onze vervoersmiddelen.

Activiteiten
Kinderen die naar de NSO komen variëren in leeftijd van 4 jaar t/m 12 jaar. Het is dan ook logisch dat zij verschillende interesses hebben. Wij houden daar rekening mee. De NSO biedt iedere dag een leuk en gevarieerd activiteitenaanbod. Kinderen hebben hierin de vrije keus. Uiteraard zijn er wel groepsregels waaraan ze zich moeten houden.

Vrij spelen
Kinderen krijgen de vrijheid om vrij te spelen. We proberen zoveel mogelijk variatie aan te brengen in het spel en de speelsituaties.

Naar buiten
We proberen iedere dag naar buiten te gaan, met alle kinderen.

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar geopend op de volgende dagen (m.u.v. nationale feestdagen). Kinderen zijn dus ook tijdens vakantieperiodes en studiedagen welkom.

Buitenschoolse opvang
Ma t/m vr7.00 – 19.00
Za/zoGesloten