bso - De Spelende Kinderopvang Tilburg

BSO in de vakantie

Vakantie BSO bij De Spelende Kinderopvang in Tilburg

Op zoek naar een betrouwbare en leuke buitenschoolse opvang (BSO) alleen tijdens de vakantie? Bij De Spelende Kinderopvang bieden wij vakantieopvang aan op vier locaties in Tilburg, waar kinderen tijdens de vakanties kunnen genieten van een uitgebreid en gevarieerd programma vol leuke activiteiten.

Waarom kiezen voor vakantieopvang bij de spelende kinderopvang?

Onze vakantie BSO is speciaal ontworpen om kinderen tijdens de zomervakantie, meivakantie en andere schoolvakanties een onvergetelijke tijd te bezorgen. We werken met vakantiecontracten, zodat u alleen betaalt voor de opvang tijdens de vakanties. Dit biedt flexibiliteit en is ideaal voor ouders die alleen tijdens de vakantie opvang nodig hebben.

Goede voorbereiding en communicatie

Bij De Spelende Kinderopvang zorgen we altijd voor een gedetailleerd draaiboek waarin alle activiteiten, uitstapjes en tijden staan vermeld. Voor iedere vakantie wordt een activiteitenplanning gemaakt en deze wordt ongeveer vier weken voor de start van de vakantie bekendgemaakt aan de kinderen en hun ouders/verzorgers. Zo weet iedereen precies wat er te verwachten valt en kunnen de kinderen zich alvast verheugen op de leuke activiteiten.

Uitgebreid programma met activiteiten

Tijdens de vakanties hebben wij een veel uitgebreider programma met activiteiten dan tijdens de reguliere opvang. Denk aan sportieve activiteiten, creatieve workshops zoals bakken en knutselen, natuurbeleving, drama en spel. Ook organiseren we diverse uitjes buiten de BSO-locaties, zoals een bezoek aan een speeltuin, een museum of een natuurgebied.

Themaweken en speciale gasten

Elke vakantie werken we met themaweken. De activiteiten en uitjes sluiten aan bij het thema, waardoor de kinderen op een speelse manier nieuwe dingen leren en ontdekken. Bovendien nodigen we regelmatig externe experts uit om workshops en shows te geven, zoals een spannende roofvogelshow of een energieke dance clinic. Hierdoor krijgen de kinderen een unieke en afwisselende ervaring tijdens hun vakantie BSO.

Locaties voor vakantieopvang

Onze vakantieopvang is beschikbaar op de volgende BSO-locaties in Tilburg:

Deze locaties bieden een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken tijdens hun vakantie.
 

De favoriete vakantie BSO van uw kind

Bent u geïnteresseerd in onze vakantieopvang? Meld uw kind dan aan voor een van onze BSO-locaties en geef hen een onvergetelijke vakantie vol avontuur en plezier. Alle kinderen van 4 – 12 jaar oud zijn welkom bij een van onze BSO’s. Bij De Spelende Kinderopvang maken we van elke vakantie een feest!

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar geopend op de volgende dagen (m.u.v. nationale feestdagen). Kinderen zijn dus ook tijdens vakantieperiodes en studiedagen welkom.

Buitenschoolse opvang
Ma t/m vr7.00 – 19.00
Za/zoGesloten